Fitnessregels in cartoons

Welkom in de fitness! Dat is de eerste en belangrijkste boodschap die we aan fitnessliefhebbers in de gevangenis willen meegeven. Om het voor alle sportende gedetineerden veilig en aangenaam te houden, zijn er natuurlijk ook een aantal goede afspraken nodig. We vroegen aan cartoonist Arnoleon om de ‘fitnessregels’ op een leuke en toegankelijke manier vorm te geven. Hieronder zie je een aantal van zijn creaties:

Binnenkort krijgen de fitnessregels met bijhorende cartoons een plek in de fitnessruimte van elke gevangenis, ook in het Engels en het Frans.

In deze timelapse zie je hoe Arnoleon te werk gaat voor een van de cartoons:

 

Timelapse cartoon fitnessregels

πŸ‹οΈβ€β™‚οΈ Welkom in de fitness! πŸ‹οΈβ€β™‚οΈ Dat is de eerste en belangrijkste boodschap die we aan fitnessliefhebbers in de gevangenis willen meegeven. Om het voor alle sportende gedetineerden veilig en aangenaam te houden, zijn er natuurlijk ook een aantal goede afspraken nodig. πŸ“‹ We vroegen aan cartoonist Arnoleon om de 'fitnessregels' op een leuke en toegankelijke manier vorm te geven. In deze timelapse zie je hoe hij te werk gaat voor een van de cartoons. πŸ–οΈ Binnenkort krijgen de fitnessregels met bijhorende cartoons een plek in de fitnessruimte van elke gevangenis.πŸ˜ƒ πŸ™πŸ» #sportindegevangenis #fitnessindegevangenis

Geplaatst door De Rode Antraciet op Dinsdag 3 maart 2020

2020-05-25T12:52:52+00:00